İZMİR / BERGAMA - Göçbeyli İlkokulu

Ara

GÖÇBEYLİ İLKOKULU OLARAK HER YIL OCAK AYININ İKİNCİ HAFTASI KUTLANAN ''ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI''NI KUTLUYORUZ.

Ara

Kas

"Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi."

Ekm

" CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMA PROGRAMI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİNİN KATILIMIYLA COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. "

Ekm

May

Okulumuz anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizin hazırladığı program ile Anneler Günü kutlandı.

May

Bergama Jandarma Trafik tarafından okulumuzda uygulamalı trafik semineri verildi.

1-7 Mayıs Trafik Ve İlk Yardım Haftası

Trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla mayıs ayının ilk haftası "Trafik ve İlkyardım Haftası" olarak kabul edilmiştir. Bu hafta süresince; yayın organları aracılığı ile trafik kazalarının önlenmesi için trafik kurallarına uymanın ve ilk yardımın önemi vurgulanmaktadır.